Kwaliteit is de basis van het recept

De formule van BBQenzo.nl dient de franchisenemer volledig eigen te worden. De franchisenemer draagt zorg voor het uitdragen van de formule. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor het personeel, de afnemers en de potentiële klanten. Zij moeten allemaal aan de franchisenemer kunnen zien wat BBQenzo.nl is en waar BBQenzo.nl voor staat.

MISSIE

BBQenzo.nl wil met landelijke strekking, de barbecuemarkt voorzien van een kwaliteitsbarbecue, gourmet, tapas of pizzarette welke op gemakkelijke wijze georganiseerd kan worden.

Uiteindelijk moet iedere Nederlander op welke plek in het land ook, over de mogelijkheid beschikken om een complete kwaliteitsbarbecue bij BBQenzo.nl te kunnen bestellen.

VISIE

BBQenzo.nl levert complete kwaliteitsbarbecues, – gourmets, tapas en pizzarettes. De zorgen die gepaard gaan met het organiseren van een barbecue worden volledig uit handen genomen. Hoogwaardige kwaliteit en service zijn hierbij sleutelbegrippen.

Om de kwaliteit te waarborgen staan de zeven eerder genoemde ingrediënten centraal en wordt er uitsluitend met versproducten en zelf bereide recepturen gewerkt. Optimale kwaliteit en versheid worden gegarandeerd. BBQenzo.nl is betrokken bij de eigen omgeving, de klant staat altijd centraal en BBQenzo.nl geeft deze de nodige persoonlijke aandacht. Door te luisteren naar de klant streven wij ernaar ons continue te verbeteren in te spelen op nieuwe trends.

Begeleiding waar u behoefte aan heeft

Door onze ervaring zijn wij zeer goed in staat iedere nieuwe franchisenemer één-op-één te begeleiden en aan te voelen waar ook u als franchisenemer behoefte aan heeft. Door een intensief kijkje bij u in de zaak te nemen en u bij ons in de zaak een kijkje mag nemen weet u precies wat de werkprocessen inhouden. Onze ervaren mensen zetten zich graag voor u in en komen met ideeën, tips en oplossingen waar u echt wat aan heeft. Dit alles met maar één doel: dat u met uw zaak nog meer omzet genereert dan u op dit moment doet.

Gebruik van de naam BBQenzo.nl biedt kansen en voordelen

Heeft u beschikbare ruimte en de ambitie om een culinaire bezorgservice in barbecues, gourmets en tapas te beginnen? Dan biedt BBQenzo.nl uitkomst. Maak gebruik van de naamsbekendheid en het op maat gemaakte bestel-, order- en productmodule van BBQenzo.nl. Waarom het wiel nogmaals uitvinden? Het wiel van BBQenzo.nl is immers goed gesmeerd en gaat soepel de juiste kant op.

LEES MEER OVER DE VOORDELEN
Trots zijn wij op onze franchiseformule!
Word jij onze nieuwe collega in de gebieden Apeldoorn, Amersfoort, Breda, Den Haag, Tilburg of Utrecht?